Virágosítanak Noszvajon is

A járvány miatt kialakult bizonytalan pénzügyi helyzet miatt csak a jelentősebb közterületeket tudja gondozni az önkormányzat, ezért minden lakót megkérnek, hogy a saját tulajdonában álló területeket tartsa rendben.

Heol

A tavalyi birsünnepre is felvirágozták a falut Archív fotó: Márkus A.

– A település önkormányzata mindent megtesz azért, hogy tiszta, rendezett környezetben élhessünk. Virágosítunk, locsolunk, a zöldfelületeinket kezeljük. Azonban a közmunkásaink számának csökkenése miatt csak arra van lehetőség, hogy a jelentősebb közterületeket gondozzuk és karbantartsuk – közölte Szabó Péter polgármester.

Szavai szerint a koronavírus miatt kialakult bizonytalan pénzügyi helyzet jelenleg nem engedi, hogy vállalkozók bevonásával lássák el a feladatot. Ezért kérnek mindenkit, hogy a saját tulajdonában álló porta, telek vagy üzlet előtt a fűnyírást végezze el, illetve az árkokat és a járdákat tartsa tisztán.

– Mindenki munkájával csodás faluképet érhetünk el – mondta a faluvezető, aki arra hívja fel a figyelmet, segítsék idős szomszédjaikat, rokonaikat abban, hogy az ő házuk előtti füves terület is vágott, kezelt lehessen, hozzájárulva Noszvaj egészének rendezett képéhez.

Szabó Péter azt is elmondta, hogy bíznak abban, hogy a noszvajiakra jellemző gondossággal állnak majd a településen lakók ehhez a munkához is.

Ajánlókép: A tavalyi birsünnepre is felvirágozták a falut / Archív fotó: Márkus A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában