Sajtótájékoztató

2020.06.26. 13:27

A Fidesz frakció petíciót indított a Senátor-házért

Az egri Fidesz-KDNP mindent megtesz, hogy a Senator-ház városi tulajdonban maradjon.

G. Zs.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Szomorú és felháborító, hogy az egri polgármesternek, milyen tervei vannak a város egyik ékszerdobozával, a Senator-házzal – fogalmazott Oroján Sándor, a egri Fidesz-KDNP frakció vezetője pénteki sajtótájékoztatón. Elmondta száznyolcvan határozatot, hozott a polgármester a veszélyhelyzet ideje alatt, mindenféle egyeztetés nélkül, döntött egrieket érintő, de nem a járvánnyal összefüggő kérdésekben, ilyen döntés Eger jelképes épületének eladása is.

– Szeretnénk megálljt parancsolni, a privatizáció párti polgármester törekvéseinek, nem tartjuk helyesnek, hogy az egri vagyon kiárusítsák – jelentette ki Oroján Sándor. Kiemelte, mindent megtesznek, hogy a Senator-ház városi tulajdonban maradjon. Mint elmondta, beadvánnyal készülnek a közgyűlésre és kérik a képviselők támogatását is. Továbbá elindítottak egy online petíciót, mely elérhető az egripolgarokhaza.hu weboldalon. – Szeretnénk kérni, hogy minden egri aláírásával támogassa azt, hogy városi kézben maradhasson a jelképes épület – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában