galériával

2020.06.15. 10:51

Hűsítő csobbanás az egri strandon: sokan vágytak víz közelébe

Az első igazán meleg napokon az Egri Termál- és Strandfürdő hűsítő medencéiben is megmártóztak a vendégek.

Sz. K.

Az órákig tartó napsütés sok embert vízközelbe csábított az elmúlt hét végén. Az első igazán meleg napokon az Egri Termál- és Strandfürdő hűsítő medencéiben is megmártóztak a vendégek, szombaton például több mint hatszázan látogatottak el a létesítménybe – tájékoztatta a Heolt Bíró Kata sajtóreferens.

A kommunikációs szakember ismertette a legfontosabb higiénés előírásokat is, amelyek betartására határozottan kérnek mindenkit. Elmondta, hogy a másfél méteres távolságtartás érdekében ezután is kérnek minden fürdőzőt, hogy a jelzett pontokon várakozzanak ott, ahol sor alakulhat ki. Kérik továbbá, hogy a fizetésnél a készpénzmentes megoldásokat helyezzék előtérbe, lehet bank- és SZÉP-kártyával fizetni.

 

Kérik a strandolókat, hogy a kültéri medencékben, a parton és a pihenőterületeken a nem egy háztartásban élők közötti legalább másfél méteres távolságot tartsák meg. Több ponton kézfertőtlenítőket helyeztek ki, a medencében engedélyezett egyidejű fürdőző szám nem léphető túl. A közös tereket legalább óránként, a kapaszkodókat pedig félóránként fertőtlenítik. A járvány ideje alatt nem elérhetők az élményelemek, a beltéri és a töltő-ürítő rendszerű medencék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában