hatvan

2020.06.29. 17:07

Megszűnt egy újabb nagy Jobbik-alapszervezet

A Jobbik hatvani alapszervezete is megszűnt, tagjai kilépnek a pártból.

T. O.

Néhány nappal azt követően, hogy a hatvani Jobbik-iroda homlokzatáról eltávolították a pártlogókat, s pár héttel azután, hogy a térségben Apcon, Heréden és Horton megszűntek az alapszervezetek, a környék legnagyobb helyi csoportjának a vezetője is bejelentette, hogy vége, ebben a formában nem folytatják a politizálást.

Rákócziné Lózs Csilla városi elnök – aki Sneider Tamás, a nemrég leköszönt és a parlamenti frakcióból is kilépett korábbi országos elnök munkatársa és bizalmasa – Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: „Mi, hatvani jobbikosok is úgy döntöttünk, hogy nem toljuk tovább Jakab Péter és pitiáner bandájának a szekerét. A Jobbik hatvani alapszervezete ezennel megszűnt, tagjaink kilépnek a pártból”.

A döntést indokolva úgy fogalmazott: „nem vagyunk hajlandóak asszisztálni a párt további rombolásához, nem kérünk a hazug körlevelekből, az elnökség képmutató viselkedéséből, az ávós módszereket megszégyenítő besúgóhálózatból, akik hűen szolgálják ki az új jobbikos nagyurak minden vágyát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában