Új látogatási rend az egri Markhot Ferenc Kórházban

Új beteglátogatási rend lép érvénybe június 22-től a Markhot Ferenc Kórházban. A kórház fekvőbeteg osztályain hétköznap 15 és 16 óra között, szombaton és munkaszüneti napokon 14 és 16 óra között biztosított a látogatás.

Heol

Fontos szabály, hogy egy beteg egyszerre egy látogatót fogadhat és a látogatás maximum 30 percig tarthat – írja a kórház közösségi oldalán. Mint írják, tíz éven aluli gyermekek beteget nem látogathatnak. Amikor a látogató az intézménybe érkezik, munkatársaink megmérik a testhőmérsékletét, ugyanis csak láztalan személy látogathat beteget. Kötelező mindenki számára az arcmaszk (orrot és szájat is eltakaró maszk) viselése és a kézfertőtlenítés. A kesztyű viselése a látogatás idején tilos.

A látogatás újra indulásával a 14 és 15 óra közötti csomagátadás lehetősége megszűnik. Fontos új szabály: a belgyógyászati tömbben és a hotel épületben a látogatásra érkezőknek a belépéskor regisztrálniuk kell. Továbbra sincs látogatás az intenzív osztályon, egynapos sebészeten és a fertőző (infektológiai osztály) osztályon.

A fertőző osztályon minden nap 14 és 15 óra között biztosított a csomagok átadása. A kórház köszöni az együttműködést és a türelmet, melyet betegtársaink érdekében tanúsítanak.

Koronavírus Heves megyében

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában