Fejlesztés

2020.09.07. 08:01

Átadták Lőrinci megújult főterét

Szeptember 8-án, kedden a Napsugár Óvoda megújult Rákóczi úti épületét adják át.

T. O.

A településen ebben az időszakban szinte minden hétre jut átadnivaló: sorra fejeződnek be a korábban elindított projektek, köztük a 3 éve elkezdődött, Zöld város elnevezésű beruházások, amelyek a Szabadság teret és környékét, az Árpád utat, valamint a Mátravidéki Erőmű lakótelepét érintik.

A főtéren – mint arról beszámoltunk – bő egy hete avatták fel a játszóteret, a kondiparkot és a kegyeleti park sétányait, az elmúlt hét végén pedig az Árpád út páratlan oldalán elkészült szervizút, a templom környéke és a konditerem került sorra. A szalagot ez alkalommal is Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és Víg Zoltán polgármester vágták át.

A főtér avatásán helyi gyerekek adtak műsort Fotó: Tari Ottó

A folyamat azonban, mint utaltunk rá, korántsem ért véget. Szeptember 8-án, kedden a Napsugár Óvoda megújult Rákóczi úti épületét adják át, s hátra van a közösségi házhoz épített piac, illetve az erőműi főtérfejlesztés is. Ezeken kívül Selypen hamarosan játszótér épül, ­illetve rövidesen elkészülnek az utóbbi településrész elne­vezését megjelenítő óriásbetűk is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában