FEJLESZTÉS

2020.09.01. 19:00

Megnyitotta kapuit Eger legújabb óvodája

Átadták Egerben a Pozsonyi utcai óvodát kedden délután.

M. H.

A szalagátvágással hivatalosan is kitárta kapuit a Pozsonyi utcai óvoda Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

Mirkóczki Ádám polgármester köszöntőjében elmondta, a megyeszékhely egy nagyszerű intézménnyel gyarapodott, mellyel a reményt és a jövőt építjük, hiszen a fejlesztés a fiatal generáció nevelését szolgálja. Pós Judit, az Egri Kertvárosi Óvoda vezetője arról szólt, hogy az építkezés, és az óvoda létrehozásának gondolata néhány évvel ezelőtt fogant meg, s a most elkészült intézmény önmagáért beszél.

– Az első napok tapasztalatai, illetve az óvodások beköltözése után elmondható, hogy minden és mindenki jól vizsgázott – fogalmazott.

A szalagátvágással hivatalosan is kitárta kapuit a Pozsonyi utcai óvoda Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A köszöntők után a kicsik műsora, majd Koós Ede atya áldása következett, végül szalagátvágással hivatalosan is megnyitotta kapuit Eger legújabb óvodája. A megvalósult fejlesztéssel egy száz gyermek befogadására alkalmas intézmény jött létre négy csoportszobával, irodákkal, szociális helyiségekkel, fejlesztő szobával, logopédiai fejlesztővel, tornaszobával valamint játszóudvarral. Mindez 512 millió forintból valósult meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában