Sajtótájékoztató

2020.10.21. 14:10

Minczér Gábor: az év nagy része válságkezeléssel telt

Minczér Gábor alpolgármester a keddi, Fidesz-KDNP által tartott évértekelőre reagálva sajtótájékoztatót hívott össze szerdán délelőtt a Dobó térre.

Mint mondta, olyan programot kértek számon egy év kifutása után, mely tartalmazott rövid-, közép- és hosszútávú elképzeléseket. – Tették ezt egy olyan év után, melynek a háromnegyede a koronavírus miatt válságkezeléssel telt – részletezte.

Mint mondta, Orosz Ibolya (Fidesz-KDNP) úgy fogalmazott, leálltak a nagyberuházások, illetve nem készültek zebrák. Minczér Gábor felsorolása szerint egyebek mellett elkészült a Zárkándy-bástya, a Lajosvárosi egészségügyi központ, hamarosan átadják a könyvtár épületét is.

– Jövőre három új zebra létesül, kettő a Cifrakapu és egy a Vécsey-völgy utcában – tette hozzá. Kovács Cs. Tamás megemlítette, a városvezető elektronikus népszavazási rendszert ígért, az alpolgármester szerint viszont kész van ez az eszköz, de a költségvetésben erre elkülönített pénzt nem kívánják használni, míg a teljes adóbevétel hiányt nem látják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában