időjárás

2020.10.22. 10:36

Pénteken lesz a legmelegebb a héten, a hétvégén több helyen eshet

A héten a legkellemesebb időre pénteken számíthatunk és bár hétvégére is enyhe marad az idő, több helyen eső, zápor várható.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Pénteken, délen változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel. Északon felhős, párás, helyenként tartósabban ködös idő valószínű. Számottevő csapadék nem lesz. Az északi megyékben többnyire mérsékelt marad a légmozgás, délen sok helyütt megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 22 fok között alakul, északon lesz a hűvösebb idő az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Az Időkép tájékoztatása szerint pénteken mérhetjük a legmagasabb hőmérsékletet.

" data-show-text="true" data-width="">

">Jól kezdődik a hosszú hétvége, pénteken lesz a legmelegebb a héten.🌡🍁 👇

Szombat éjszaka nyugat felől megnövekszik, délután szakadozik, csökken a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Vasárnap eleinte változóan felhős, majd délkelet felől megnövekszik a felhőzet. Főként délkeleten, keleten valószínű eső, záporeső. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában