összefogás

2020.11.26. 07:37

A beteg Zsombor gyógyulásáért fogtak össze a tűzoltók Heves megyében is

Az FCC Team Hungary a és a Magyar Lépcsőfutó Tűzoltók Közössége egy online jótékonysági felhívással segíti egy beteg gyermek, Zsombor gyógyulását.

Heol

Forrás: Hatvani HTP

A kihívás lényege, hogy a regisztrációt követően egy szabadon választott, lépcsővel ellátott helyszínen legalább 10 emeletet, vagy közel kétszáz lépcsőfokot kell teljesíteni a vállalkozó szellemű segítőknek, melyet teljes tűzoltó védőruházatban, védőkesztyű, bevetési védőruha, védőcsizma, védősisak, légzőkészülék palackkal és légzőálarcban kell teljesíteni. A nevezési díjból befolyt összeget pedig Zsombor kezelésére fordítják majd – írja honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Közleményük szerint a kezdeményezésben egyre több tűzoltó vesz részt az ország több pontjáról. Bősze Balázs tűzoltó zászlós sem maradhatott ki ebből, aki sportszeretetéről és segítőkészségéről is ismert. A napokban eldöntötte, hogy a napi edzése mellett a kihívásnak is eleget tesz. A hatvani tűzoltó zászlós a feltételek betartásával a tíz emeletet 3 perc 18 másodperc alatt legyőzte. Elmondta, ő így szeretett volna hozzájárulni Zsombor mielőbbi gyógyulásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában