oktatás

2020.12.15. 10:41

Online tartja nyílt napját az egri egyetem

A járványügyi szabályokkal összhangban online nyílt napon mutatkozik be az érdeklődőknek az Eszterházy Károly Egyetem de­cember 15-én 15 órától – tudtuk meg dr. Csáfor Hajnalkától, a felsőoktatási intézmény rektorhelyettesétől.

S. S.

A hallgatók egyelőre nem népesítik be az egri Líceum épületét

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Nemcsak az oktatás, de a továbbtanulás tervezése során is új megoldások kerülnek előtérbe idén. Tekintettel a járványügyi intézkedésekre az egyetemünk online szervezi meg nyílt napját – mondta a rektorhelyettes.

Szavai szerint, noha a forma más, mint a korábbi években, a cél ugyanaz: a lehető legtöbb információval szolgálni. Az eseményen felvonultatják az intézményben elérhető képzéseket, ösztöndíj-lehetőségeket, a kollégiumokat és a hallgatói szolgáltatásokat is, valamint egyebek mellett a duális képzés előnyeit, vagy a külföldi tanulmányi lehetőségeket.

– Minden intézet, tanszék, szak bemutatkozik majd. Egyetemünk oktatói részletesen megismertetik a főbb tudnivalókat, s virtuális szobákban válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Számos különleges tartalommal, képzéseket, a helyszíneket bemutató videókkal készülünk, hogy a kijelzőn át is kiderüljön, milyen az Eszterházy diákjának lenni – tette hozzá.

Az eseményen virtuálisan jelen lesz az Oktatási Hivatal tájékoztatási osztályvezetője. Így a leendő hallgatók naprakész információt kaphatnak a felvételi eljárás menetéről, a pontszámításról, az emelt szintű érettségiről, s a többletpontokról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában