kinevezés

2020.12.04. 19:23

Új vezető az egri városfejlesztésnél

Új cégvezetője van az Egri Városfejlesztési Kft.-nek Tömör-Tones Zsolt személyében, miután a cég korábbi ügyvezetője kérte a munkaviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetését októberben.

Sz. M. L.

Eger, 2020. december 1. Karcsonyi dszkivilgts az egri Dob tren 2020. december 1-jn. MTI/Komka Pter

Fotó: Komka Péter

Mindez azután történt, hogy a közgyűlés döntése alapján az EVAT cégcsoportba integrálták a városfejlesztést szeptemberben. Arról a polgármesteri hivatal nem tudott tájékoztatást adni, hogy dr. Kurucz András mi okból távozott. Tájékoztattak arról, hogy az új ügyvezető kinevezésére az EVAT Zrt. igazgatósága jogosult, ez előtt a közgyűlés köteles javaslatot tenni a személyére.

– A közgyűlés ugyan tárgyalta a javaslatot, de nem tudott döntést hozni, így az EVAT igazgatósága nem tudott jogszerűen új ügyvezetőt kinevezni. Tömör-Tones Zsolt jelenleg cégvezetőként látja el a Városfejlesztési Kft. törvényes képviseletét, biztosítva ezzel a működés folytonosságát, illetve a cég feladatellátását – közölte Szalay Andrea sajtóreferens.

Minderről megkérdeztük az EVAT-ot és a korábbi ügyvezetőt is, ám válaszokat még nem kaptunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában