ünneplés

2021.01.03. 14:34

Ajándékkal köszöntötte az első gyöngyösi babát Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke

Sándor Olivér január elsején, 16 óra 45 perckor született a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban, így nem csak az első gyöngyösi, de az első Heves megyei baba is ő lett.

Heol

2021 01 03 Az év első Gyöngyösön született kisbabájának, Sándor, Olivért köszönti Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Az év első Heves megyei kisbabájának, a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban született, Sándor Olivérnek szóló jókívánságokat és az ajándékokat Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke rendhagyó módon az édesapának és az újszülött nagymamájának adta át vasárnap délelőtt a kórházban – tájékoztatta portálunkat T. Bokros Mária, az intézmény kommunikációs munkatársa.

Mint azt írta, a járvány miatt a köszöntők nem találkozhattak személyesen a kisbabával és az anyukájával, de videóchaten keresztül ők is bekapcsolódhattak az ünneplésbe. A kórház részéről Dr. Watti Jezdancher orvosigazgató-helyettes adta át az intézmény ajándékát, míg a gyöngyösi önkormányzata nevében Mikó Dalma ajándékozott 2021 első gyöngyösi polgárának, a január elsején, 16 óra 45 perckor született Sándor Olivérnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában