verseny

2021.01.19. 10:36

Egri versenyzőért is szoríthatunk az Exatlonban (videó)

Kővári Viktornak mindig csak a győzelem lebegett a szeme előtt, és a Kihívók csapatát erősítve most az Exatlon Hungaryben is bizonyítana.

HEOL

Fa volt a jele az óvodában, imádja az édességeket. A történelem volt a kedvenc tantárgya az iskolában, kézilabdázott és teniszezett, a sport mindig is az élete részét jelentette – olvasható a TV2 honlapján Kővári Viktor exatlonos bemutatkozása. A 29 éves Viktorról – aki civilben egyébként irodavezető – kiderül még, hogy a futás teljesen kikapcsolja. Az Exatlon Hungary pályáján egyetlen cél lebeg a szeme előtt, a győzelem, mindig is ez motiválta, hatalmas küzdő.

Viktor – akit hétfőn került be a műsorba – bemutatkozó videójában további érdekességeket is megtudunk:

„A bika jegyében születtem, és igaz is rám minden jellemzője. Ha állat lehetnék, akkor oroszlán lennék, mivel őt tisztelet övezi. Példaképeim a szüleim, akik nagy szeretetben neveltek fel” – mondja a videóban.

Az egri versenyzőről továbbá az is kiderül, hogy amint végez a munkájával, rögtön a konditerembe rohan. Élete eddigi legnagyobb sikerének azt tartja, hogy megalakította az Eszterházy SC röplabda-szakosztályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában