sajtótájékoztató

2021.01.11. 15:52

Immár fűtött az egri strand sátorfedésű medencéje

Megoldódott az Egri Termál- és Strandfürdő versenymedencéjének sátorfűtés problémája.

M. H.

2021.01.11 - Új légtechnikai berendezés került kiépítésre az Egri Termál- és Strandfürdő versenymedencéjében - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Új légtechnikai berendezést építettek ki, mely segítségével képesek a befújt levegő hőmérsékletének szinten tartására, szabályzására. A beruházás célja, hogy még jobb körülményeket tudjanak biztosítani a vízilabda és úszó sport kedvelői számára.

A témában hétfőn, helyszíni sajtótájékoztatón Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. ügyvezetője elmondta, tavaly december közepén állították ezt üzembe, s a tapasztalatok azt mutatják, hogy minden rendben van.

– Állandó hőmérsékletű levegőt tudunk biztosítani a sátorban, így a legkisebbek is bátran sportolhatnak. Nincs párásodás, nincs olyan nedvesedés, mely korábban problémát okozott – tette hozzá.

Mirkóczki Ádám polgármester hozzátette, ez a fejlesztés a kft. és a munkahelyek védelméről túléléséről szól. Szavai szerint azért fontos a beruházás, mert így a Bitskey uszodát nem szükséges újranyitni, amivel sokat spórol a cég, a munkahelyek és a fizetések pedig biztosítottak.

kepala: Kicsik és nagyok számára is sportra alkalmas a sátor Fotó: Huszár Márk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában