Szécsi Zoltán is a védőoltás mellett foglal állást

Az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke, Szécsi Zoltán is beoltatja magát a koronavírus ellen, amint erre lesz lehetősége.

T. Z.

– Életbevágóan fontos lenne, hogy minél előbb visszakapjuk a korábbi életünket, amelyet annyira szerettünk. Ez pedig csak akkor történhet meg, ha beoltatjuk magunkat, ilyen egyszerű a történet. Kétféle ember létezik, az egyik a problémát keresi, a másik a megoldást. Az utóbbinak teljesen mindegy, melyik oltást adatja be magának, csak hatékony legyen. Az előbbi viszont elkezd agyalni azon, hogy a négy közül vajon melyiket is válassza.

Szécsi Zoltán is szeretné visszakapni régi életét Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Én biztosan azzal oltatom be magam, amelyet a háziorvosom felír, érkezhet az Kínából, Oroszországból vagy az Európai Unióból. Kivárom a sorom, de ha adott esetben a marketing miatt szükség lesz rá, akkor a jó példával örömmel előre is állok a sorban. A vízilabda-társadalom kisebb-nagyobb problémákkal átvészelte a vírushelyzetet, tehát úgy vagyok vele, inkább a veszélyeztetett korosztály kapja meg mielőbb az életmentő oltást – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában