díjátadó

2021.02.04. 14:00

Egymillió forint értékű utalvány is gazdára talált Mozaikkereső-játékunkban

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső-játékunkat, amelyben ismét értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

Tóthpál Zoltán

Balról jobbra: Kühne Gábor főszerkesztő, Szabó Lajosné és Szabó Lajos Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Mint arról korábban már beszámoltunk, a játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020 decemberében és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre. Közel 100 ezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz. A Heves Megyei Hírlaphoz beérkezett összesen 1879 játékszelvényből öt nyertest sorsoltak ki.

Csütörtökön vette át az egymillió forint értékű Edenred-utalványt tarnaleleszi olvasónk, Szabó Lajos, akit felesége, Szabó Lajosné, Éva kísért el a szerkesztőségünkbe. A nyugdíjas házaspár korábban már háromszor is nyert lapunk valamelyik nyereményjátékán, ilyen értékes díjat azonban eddig még sosem vihettek haza. Mint boldogan elmondták, elsőre el sem akarták hinni, hogy tényleg ők nyerték meg az értékes jutalmat. Szabó Lajos úgy fogalmazott, az utalványból elsősorban új bútorokat szeretnének vásárolni, és persze kiemelten gondolnak majd az unokájukra is.

Balról jobbra: Kühne Gábor főszerkesztő, Szabó Lajosné és Szabó Lajos Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az ajándékutalvány mellett további nyerteseket is jutalmaztunk csütörtökön szerkesztőségünkben. A pétervásárai Szabó Angéla például egy laptoppal lett gazdagabb. Mint azt előfizetőnk elmondta, már nagyjából harminc éve olvassa a lapot, így nem meglepetés, hogy most is gyorsan értesült a nyereményjátékról. Hozzátette, hogy a laptopot várhatóan legkisebb lánya használja majd, aki jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzi felsőfokú tanulmányait.

Szabó Angéla egy laptoppal lett gazdagabb Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Egerszóláti olvasónkat, Kiss Andrást egy tabletettel jutalmaztuk. Hűséges előfizetőnk szavai szerint már harmadszor nyert lapunk valamelyik nyereményjátékán. András azt nem tudta megmondani, mióta előfizető, arra azonban tűpontosan emlékezett, hogy 1977-ben már forgatta az akkori Népújságot. Kiderült az is, hogy Andrásnak bár otthonában van saját asztali gépe, a tabletet is tudja majd mire használni.

Kiss András egy tabletet nyert Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Hetvenhárom éves verpeléti előfizetőnk, Lizák József személyesen nem tudott megjelenni a díjátadón, helyette meghatalmazottként fia vette át az álló porszívót. – Nem múlhat el úgy a reggel, hogy édesapán kezében ne lenne ott a Hírlap – osztotta meg velünk Lizák Péter, hozzátéve, hogy a porszívót természetesen majd édesapja használja.

Lizák Péter egy porszívót vihetett haza édesapjának Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

És végül egy hatalmas LED-televízióval jutalmaztuk 84 éves lőrinci előfizetőnket, Kiss Istvánt, aki helyett lánya és unokája vette át a nyereményt szerkesztőségünkben. Zekéné Kiss Ildikó kérdésünkre azt mondta, édesapja leginkább a közéleti témájú cikkeket kedveli a Hírlapban, s különösen szívesen olvassa kollégánk, Tari Ottónak a jegyzeteit. Idős előfizetőnkről megtudtuk, a televízióban nagyon szeret futballmeccseket nézni, így a most átadott csúcsminőségű tévé jobb helyre nem is kerülhetett volna.

Zeke Gréta és édesanyja, Zekéné Kiss Ildikó egy LED-tévét vihetett haza Lőrincibe Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában