gázrobbanás

2021.02.04. 09:47

Jelentkezett a felrobbant gyöngyösi lakás örököse, indulhat a helyreállítás

Végre jelentkezett a Verseny utcai gázrobbanás során elhunyt fiatalember közvetlen örököse, így már nincs akadálya a kiégett lakás helyreállításának, erről tájékoztatta portálunkat dr. Végh Attila, a körzet önkormányzati képviselője.

Sz. Sz. I.

A felrobbant lakás örököse jelentkezett

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A visszaköltözött lakókat immár egy hónapja zavarta a lakásból áradó bűz, ám jogcím hiányában sem a helyhatóság, sem a társasház képviselője nem léphetett be oda felszámolni a tűz következményeit. A városatya elmondta, az elhunyt édesanyja járt a helyszínen, együttműködő volt, és hozzájárulását adta a lakásba való bejutásra a munka elkezdéséhez.

A felrobbant lakás örököse jelentkezett
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– A gyöngyösi hulladékkezelővel folytatott egyeztetés után a cég ígéretet tett arra, hogy ezen a héten pénteken ingyenesen konténert szállít a helyszínre, amit hétfőn el is visz. A lerakás díját az önkormányzat állja. Több lakó is jelezte, hogy segít az áldatlan állapot mielőbbi felszámolásában. Az adományokból összegyűlt 415 ezer forint már a társasház számláján van. A biztosító tovább folytatja a kárfelmérést – részletezte dr. Végh Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában