sajtótájékoztató

2021.02.25. 13:05

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk a túlzott lezárások ellen

Dr. Pápai Ákos a Mi Hazánk Heves Megyei szervezetének elnöke csütörtökön tartott sajtótájékoztatót.

M. H.

20210225 - Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk a túlzott lezárások ellen, Egerben ("A Mi Hazánk mint lezárásellenes párt szerint nemcsak az életévek, hanem az életminőség is számít, avagy kultúra nélkül mennyit ér egy élet? Nemcsak kenyérrel él az ember, ezért a tiltás helyett a tűrt kategóriába kérjük átsorolni a normális esetben inkább támogatandó múzeumokat, könyvtárakat, színházakat, mozikat, állatkerteket, vadasparkokat, uszodákat, edzőtermeket és a stadionokat, sportcsarnokokat, vendéglátóhelyeket is. Akár korlátozott létszámmal, de működhessenek ismét!" - sajtóanyagból) - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk a túlzott lezárások ellen, erről tartott sajtótájékoztatót dr. Pápai Ákos a párt Heves Megyei szervezetének elnöke.

– A Mi Hazánk, mint lezárásellenes párt szerint nemcsak az életévek, hanem az életminőség is számít. Nemcsak kenyérrel él az ember, ezért a tiltás helyett a tűrt kategóriába kérjük átsorolni a normális esetben inkább támogatandó múzeumokat, könyvtárakat, színházakat, mozikat, állatkerteket, vadasparkokat, uszodákat, edzőtermeket és a stadionokat, sportcsarnokokat, vendéglátóhelyeket is. Akár korlátozott létszámmal, de működhessenek ismét – mondta el.

Hozzátette, a plakát-kampánnyal az a céljuk, hogy felkeltsék a döntéshozók figyelmét, lehetőségeik szerint nyomást gyakoroljanak rájuk.

– Szerintünk ésszerű módon át kell gondolni az újranyitást, azt gondoljuk, hogy ebben a témában online konzultációt tartani nehezen értelmezhető – tette hozzá. Heves megyében egy ilyen plakátot helyezett el a párt, Egerben, Felnémeten az Egri úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában