tájékoztatás

2021.03.19. 10:19

Burkolatjavítás miatt lesz forgalomkorlátozás Felsőtárkány térségében

Nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 2505-ös Eger-Hollóstető-Miskolc összekötő úton Felsőtárkány térségében. A munkálatok március 22-23. között, hétfőn és kedden korlátozás mellett zajlanak a 7-es és 10-es kilométerszelvények közötti szakaszon mindkét napon 8-tól 16 óráig.

HEOL

Hétfőn a közlekedők félpályás lezárásra, kedden a felsőtárkányi Szikla fogadótól a Barátvölgyi romnál található bükkzsérci elágazóig teljes lezárásra számíthatnak. A lezárás ideje alatt a Miskolc felől Eger irányába közlekedők a 3-as főúton Nyékládháza-Emőd-Bükkábrány-Mezőkövesd útvonalon, az Eger felől Miskolc irányába közlekedők szintén a 3-as főúton Mezőkövesd-Bükkábrány-Emőd-Nyékládháza útvonalon tudnak kerülni – tájékoztatta portálunkat pénteken a Magyar Közút Zrt. kommunikációs osztálya.

A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában