téli sport

2021.03.25. 11:12

Meghosszabbítják a szezont: még egy hétig csúszhatunk a Mátrában

Az eplényi Síarénában 25-ig lehet síelni, Mátraszentistvánon azonban egy hetet még ráhúznak a szezonra.

Heol

2021 03 15 Sípark - Mátraszentistván - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Mint arról az Időkép beszámol, nyitvatartási rekorddal zárja a szezont március 25-én az Eplényi Síaréna. Mint írják: szokás szerint a hideg idő az északkeleti tájainkon tartja magát a legtovább, így a téli sportok szerelmesei pár napig még kihasználhatják a mátrai körülményeket. A mátraszentistváni Sípark egészen húsvétig várja a látogatókat.

A minap a pályán egyébként egy síversenyt is rendeztek, amire igen nagy volt az érdeklődés.

" data-width="500" data-show-text="true">

">FRISS képek a síversenyről! 💙🏔 A jövő bajnokai! 🇭🇺 Gratulálunk minden résztvevőnek!

FreeRide Club ⛷Nyitva: 8:30-15:30!...

A sípark felhívja a figyelmet, a COVID-19 protokollt mindenkinek kötelező betartania, aki ezeket a szabályokat megszegi, azt a park személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről.

Mint írják: a sípark területén mindenhol kötelező a maszk használat, valamint a másfél méter távolságot a sífelvonókon és az ülőszékes felvonón is meg kell tartani. Ezért csak az egy háztartásban élők foglalhatnak közvetlenül egymás mellett helyet a székes felvonóban, idegeneknek a szék két szélső ülésén lehet helyet foglalniuk. Csak az egy háztartásban élők utazhatnak párosan a csákányos felvonóval. További részletek ITT olvashatóak.

A park élő videóban mutatta be követőinek, hogy a Funpark nagy ugratójában hány száz köbméter hó található. Ennek az óriás dombnak a széttúrását kezdték meg a napokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában