beruházás

2021.04.29. 14:33

Megkezdődik a régi strandétterem bontása Egerben

A tervek szerint már a strand nyitásara végeznek a bontással.

Sz. M. L.

20210429 - Megkezdődik a régi strand étterem bontása az egri termálfürdő területén - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– A volt strandétterem épülete több mint tíz éve csúfítja a strand környékét. Úgy gondoltuk, hogy ezt mindenképp orvosolni kell. Anyagi kereteink szűkösek, de a bontás mindenképp meg kell valósuljon – húzta alá Mirkóczki Ádám egri polgármester.

– Én azt preferálom, hogy olyan munkákat, amelyeket saját cégeink is meg tudnak csinálni, azt ők végezzék. Sőt, lehetőség szerint piaci szereplők legyenek. A bontási munkát a Városgondozás nyerte meg. Ezzel tulajdonképpen a munkavégzés költsége is önkormányzati cégnél maradhat – tette hozzá.

Juhász Géza, a Városgondozás Eger Kft. ügyvezetője elmondta, hogy terveik szerint már a strand nyitásara, két hét múlva végeznek a bontással.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy a továbbiakban nem ezt a romos épületet kell néznie a vendégeknek, s nekünk azzal kell foglalkoznunk, hogy a területet megtöltsük tartalommal – tette hozzá Beresnyák Gyula, az Eger Termál Kft. ügyvezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában