Kurtán Adél

2021.04.24. 11:17

Szertefoszlott az álom: véget ért a maklári ugróköteles Exatlonja

Véget ért a párbaj, ami rendkívül szoros volt, de csak egy valaki kerülhetett ki győztesen.

Heol

Forrás: Exatlon Hungary

Ahogy arról korábban beszámoltunk, hatalmas erőpróba várt a maklári ugrókötelesre az Exatlonban, ahol csapattársával, Halász Viviennel kellett megküzdenie a bent maradásért. Mint kiderült, Kurtán Adél rendelkezett a leggyengébb statisztikával a Bajnokok közül, így lett ő a párbaj egyik biztos résztvevője. Arról pedig, hogy kivel kellett megküzdenie, a legjobb statisztikával bíró Somhegyi Krisztián döntött.

Hatalmas küzdelem zajlott a két lány között, a végén sajnos a maklári ugróköteles maradt alul.

A párbaj rendkívül szoros volt, de a végén csak egy valaki kerülhetett ki győztesen. Kurtán Adélnak szertefoszlott az álma, véget ért számára az Exatlon.

A búcsú pillanata:

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kurtán Adél elszántan érkezett a párbajra, amit sajnos nem sikerült megnyernie. Könnybe lábadt szemmel mondta el, hogyan érzik magát. Kiemelte: rengeteg élmény adott számára az Exatlon és nagyon felnéz Bajnok társaira, akiknek köszönetet is mondott az együtt töltött napokért.

Kurtán Adél többszörös világ- és Európa-bajnok ugróköteles, a Maklári Bosch Kötélugró Klub versenyzője március közepén csatlakozott az Exatlonhoz. Kitartónak, céltudatosnak és elszántnak tartja magát, s ezt úgy tűnik a sportrealityben is kamatoztatni tudta.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ti is szurkoltok a fiatal sportolónak? #exatlonhungary #bajnokok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában