valótlanság

2021.04.15. 20:26

Valótlanságokat állítottak portálunk egyik cikkéről

Valótlan információkat és lejárató cikket közölt a Heves Megyei Hírlap online platformjával, a Heol.hu oldallal kapcsolatban az új, impresszum hiányában csak valószínűsíthetően egri önkormányzati híroldal.

Sz. M. L.

Scrob Andrea

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

A Média Eger Nonprofit Kft. vezetőjének, Scrob Andreának a távozásáról született cikkünkről azt sugallja, hogy az rosszindulatú, „belerúg a cégvezetőbe”, továbbá nehezményezik, hogy nem változtatás nélkül közöltük a válaszait.

Lapunk a megjelenés előtt Srob Andreának elküldte a válaszai alapján készült, azoktól csak formailag eltérő cikknek mind a Heves Megyei Hírlapban megjelent rövidebb, mind a Heol.hu oldalra felkerült hosszabb változatát is. Az önkormányzati cégvezető ezt elfogadta, a megjelenés előtt írásban jóváhagyta. Egyébként cikkünk – szemben a fent említett híroldal állításaival – a személye, juttatásai és családja körül felmerült híreszteléseket cáfolja egyértelműen.

Kérdéseinket egyidejűleg a városvezetésnek és az Evat Zrt.-nek is feltettük. Tőlük a mai napig nem kaptunk választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában