Vírusbúcsúztató, nyárindító est

2021.06.19. 12:06

Elismeréseket adtak át és zenével búcsúztatták a vírust Egerben

Vírusbúcsúztató, nyárindító estet adott az Eger Sikeréért Egyesület pénteken este a Szépasszonyvölgyben.

Sz. M. L.

Laza, nyáresti kikapcsolódás volt a vírusbúcsúztató a völgyben

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Egyszerre intünk búcsút az elmúlt másfél évnek, azaz a korlátozásoknak és a vírusnak ezzel az eseménnyel, s üdvözöljük a nyarat is – mondta lapunknak Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület ­elnöke. – Laza hangulatú ­nyáresti kikapcsolódásnak szántuk élő zenével, borkóstolóval. Több borász is csatlakozott a rendezvényhez, ők a Demeter borászat, az Ostoros családi pincészet és a Wanda Borház – részletezte.

Gulyással is kedveskedtek a vendégeknek.

– Az oltakozás megkezdéséig főként csak a személyes találkozások korlátozásával védekezhettünk. Azonban fokozatosan újraindulhat az élet, és újra járhatunk közösségbe. Most a viszontlátás időszaka jön, ennek teremtünk helyet – tette hozzá Forgó János.

Laza, nyáresti kikapcsolódás volt a vírusbúcsúztató a völgyben
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az egyesület elismerést adott olyan egrieknek, akik a frontvonalban küzdöttek a vírus ellen. Erdélyi Gábor rendőr alezredest, kapitányvezető-helyettest, Bozsákovics László honvéd alezredest, a Heves Megyei Védelmi Bizottság titkárát és dr. Bicók Szabolcsot, a Markhot Ferenc kórház intenzív osztályának altatóorvosát méltatták.

A vírusbúcsúztató rendezvény kiváló alkalom volt arra is, hogy megköszönjék azok munkáját, akik a koronavírus-járvány ideje alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Munkájukkal életeket mentettek, biztonságot és támaszt nyújtottak a nehéz időkben a rászorulóknak. Közülük az egyesület három kiváló egri polgárnak oklevéllel és pénzjutalommal is kifejezte elismerését. A díjakat Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke adta át.

A díjazottak

  • Dr. Bicók Szabolcs, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet intenzív osztályának altatóorvosa
  • Bozsákovics László honvéd alezredes, a Heves Megyei Védelmi Bizottság titkára
  • Erdélyi Gábor alezredes a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, Egri Rendőrkapitányság, kapitányvezető-helyettese
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában