gyermeknap

2021.06.20. 17:03

Füzesabonyi testvérpár kívánságát is teljesítettük (fotók, videó)

Kamilla és Marcell nagy álma is valóra válhatott szombaton.

T. Z.

Gorilla akadémia kalandpark nyeremény

Fotó: Márkus Attila M-A

A Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu idén is több gyermek kívánságát teljesíti a gyermeknap alkalmából. Bukovi Bálint álma korábban már valóra vált, legutóbb pedig Tóth Kamilla és Tóth Marcell kívánságát teljesítettük. A füzesabonyi testvárpár néhány barátjával szeretett volna egy önfeledt napot eltölteni az egyik kalandparkban, a kívánságot pedig most szombaton teljesítettük is. Helyszínként a kerecsendi Gorilla Aréna Kaland- és Élményparkot választottuk, ahol a létesítmény két tapasztalt animátora várta az érthetően izgatott a gyerekeket.

A program elején a 11 résztvevő először szendvicseket és üdítőket fogyaszthatott a kalandparkban, majd egy rövid elméleti oktatás következett. Ezután pedig jöhetett a lényeg, vagyis az akadálypálya teljesítése, természetesen biztonsági felszerelésben. A hétéves Kamilla portálunknak elmondta: nagyon boldog, hogy teljesülhetett a vágya, és ha a jövőben lesz lehetősége, egészen biztosan szívesen visszatér majd Kerecsendre.

A gyerekek egyébként a nyári kánikula ellenére hatalmas elszántsággal, lelkesedéssel küzdötték le az előttük álló akadályokat, ügyesen kúsztak, másztak, de ami ennél is fontosabb, hogy szemlátomást maradandó élményekkel gazdagodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában