Ballagás

2021.06.15. 14:00

Így zajlott a bolondballagás az Eszterházy gyakorlósok körében (fotók, videó)

Idén is beöltöztek kedvenc gyakorlós végzőseink, hogy kedvük szerint megünnepeljék és megéljék a ballagás, a búcsú pillanatait.

Heol

2020.06.15 - Bolondballagás a Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Idén június 15-én rendezték meg az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Iskolájának bolondballagását, mely rendkívül jókedvűen és szórakoztatóan telt.

A szokás lényege egyszerű: a végzősök mindenféle különös – akár vicces, akár ijesztő – jelmezbe bújva, énekelve, hangoskodva felvonulnak, az alsóbb éveseket hol puszikkal, hol édességgel ostromolják, de akad, ahol rizst vagy lisztet szórnak rájuk.

Az eseményt élőben is közvetítették az iskola Facebook-oldalán, mely amellett, hogy igazán megható és szívhez szóló volt, jól mutatja, milyen sokszínű és látványos jelmezekben zajlott a bolondballagás.

Íme egy aprócska részlet, melyen a szerenád hallható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában