hőség

2021.06.28. 18:04

Íme, ezért nem működött a párakapu Egerben

Az egyik egri párakapu a múlt héten több napig nem működött, szerda estére azonban végül helyreállították, és újra felfrissülésre találhattak az alatta áthaladók.

G. Zs.

2021.06.22 - Párakapu a Dobó téren - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A rekkenő hőségben nincs is jobb egy kis felfrissülésnél, az egri önkormányzat gondoskodott is a járókelők hűtéséről. A város több pontján a Városgondozás Eger Kft. munkatársai kihelyezték a párakapukat, tették ezt hétfőn a Vallon úton is, a posta előtt. Olvasónk azonban szomorúan jelezte, hogy a berendezés a múlt héten több napig nem működött, szerdán estére azonban végül helyreállították, és újra felfrissülésre találhattak az alatta áthaladók.

Megkerestük a Városgondozás Eger Kft.-t, hogy a beüzemelés után egy nappal miért nem használhatták a berendezést. – A párakapuk a hőség időszakában folyamatosan működnek, így rendszerük elvízkövesedik, emiatt rendszeresen eltömődik. Ahogyan ez történt a Vallon úti szerkezettel is, a fúvókák elzáródtak. Sajnálatosan előfordul olyan is, hogy rongálás miatt nem üzemel a hűsítő eszköz – válaszolták lapunk kérdésére.

Érdeklődésünkre elmondták, bejelentés érkezett a lakótelep nem működő párakapujával kapcsolatban, és ennek hatására végezték a karbantartást.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Heves Megyei Hírlap/Huszár Márk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában