sástó

2021.07.04. 20:00

A Mátrában teljesült az újabb gyermeknapi kívánság

Ezúttal a gyöngyösi Ludányi Lolita kívánságát teljesítettük.

T. Z.

Fotó: Czimer Tamas

A Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu idén is több gyermek kívánságát teljesíti a gyermeknap alkalmából. A beérkezett kívánságok közül vasárnap a gyöngyösi Ludányi Lolita álma válhatott valóra azzal, hogy családjával együtt tölthetett el egy wellness-napot a Mátrában.

A hétéves kislányt édesanyja, Juhász Heléna és édesapja, Ludányi József kísérte el a majdnem egész napos programra, amely délelőtt 11 órakor, kifogástalan nyári időben vette kezdetét. A gyöngyösi családdal a Hotel Sástó főbejárata előtt találkoztunk, ahol mindenki megkapta a belépőjét, karszalagját, majd kezdetét vehette az önfeledt kikapcsolódás. Először a sástói kempinget és az Adrenalin-parkot összekötő attrakciót, a libegőt próbálhatta ki a trió, miközben gyönyörködhettek a Mátra csodálatos panorámájában. Miután a libegő felért a csúcsra, csupán néhány percet kellett gyalogolni a kalandparkig, ahol ismét remek programok vártak Lolitáékra.

A nap wellnesezéssel és egy finom ebéddel vált teljessé a boldog gyöngyösi család számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában