javították, de...

2021.07.17. 11:30

Csak néhány napig volt világosság az egri sétálóutcán

Hosszú évek után május végén helyreállították az egri sétálóutca hibás közvilágítását, de a környéken járók újból sötétségre panaszkodnak.

Sz. M. L.

Sötétedés után sem kapcsolnak be a lámpák Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Néhány napig égett a lámpa a javítás után, de hetek óta megint nem működik – osztotta meg lapunkkal a környéken élő Daragó Miklós, akinek az üzlete is az említett szakaszon van. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Széchenyi utca burkolatát is fel kellett szedni a több mint tízmillió forintos munkához, amit határidő előtt, május végére befejeztek, sőt a lámpatesteket is felújították.

– Őszintén nem értem, ha felbontották az utcát és ennyi pénzt ráköltöttek, most miért tartunk ugyanott, mint évekkel ezelőtt – mondta a férfi.

Sötétedés után sem kapcsolnak be a lámpák
Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az önkormányzat városüzemeltetési irodájánál arról érdeklődtünk, tudnak-e a hibáról. Valamint arról, mi a hiba oka, mikor várható a javítás, s azt garanciálisan elvégzi-e a kivitelező. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Széchenyi utcai közvilágítás javítása tökéletesen megtörtént, abban nincs hiba. Információik szerint az ÉMÁSZ-nál van a probléma, így az áramszolgáltatót is megkeressük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában