HORGÁSZAT

2021.07.10. 13:52

Gigantikus harcsa került partra Nagyrédén

Izgalmas éjszakai peca várt Potornai Ferencre Nagyrédén a napokban, amikor félórás küzdelem után egy hetvenkilós harcsát sikerült partra terelnie.

Heol

Forrás: pecaverzum.hu

Potornai Ferenc már három éve jár Nagyrédére pecázni. Idén ugyan már fogott pár darab húsz kiló körüli harcsát, de eddig minden alkalommal rossz időt fogott ki. Ezen a héten azonban fordult a kocka – számol be a Pecaverzum.

„Hétfőn reggel érkeztem, aztán jött a szokásos tortúra, a csalihalak megfogása. Délután kezdtem el behúzni. A bójás módszert használom, és ezúttal 280-300 méter környékén horgásztam. A melegfront nagyon jól jött, már délután három óra körül hallottam rablásokat partközelből és a nyílt vízről is. Így sejtettem, hogy jó éjszakának nézünk elébe” – nyilatkozta a lapnak a büszke horgász.

Fél 12 körül meg is érkezett a várva várt zsákmány. Mint megtudtuk: húsz-harminc percig tartott a fárasztás, amiben volt pár kirohanás, főleg az első negyedórában. A horgász elárulta: a végére ő is legalább annyira elfáradt, mint a harcsa.

A harcsáról fotók ITT tekinthetőek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában