INGATLANBAZÁR

2021.07.10. 15:30

Íme Heves megye legdrágább albérlete!

Hatvanban földszinti, még sosem lakott, nívós lakás keresi bérlőjét! Lássuk, mennyibe kerül havonta az izgalmas otthon, és persze azt is, milyen ingatlanban élhetünk ezért!

Heol

Forrás: ingatlanbazar.hu

„Hatvan egyik legkedveltebb részén új építésű földszinti nappali + 3 hálószobás lakás kiadó! Hatvan egy kiváló közlekedési kapcsolatokkal, rendezett, szép közterületekkel és színvonalas oktatással, valamint szolgáltatásokkal rendelkező város Heves megye nyugati határán. Új-Hatvan, a kedvelt kertvárosi jellegű városrész északi, Bosch és az ipari park felé eső oldalán újszerű, elegáns épületektől övezve épülnek itt több ütemben társasházak, kitűnő műszaki és esztétikai színvonalon. A Bosch a környék legnagyobb munkáltatójának személyportája kevesebb mint egy kilométeres sétára, az M3 létesülő új lehajtója pedig alig 2 kilométeres autóútra található. A 10 lakásos épület minden lakásához egy zárt udvari, térköves parkoló tartozik.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek a legdrágább megyei albérletről az ingatlanbazar.hu oldalán! Ha pedig ön hirdetne, az Ingatlanbazáron most ingyenesen megteheti! Részletek és kuponkód itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában