botrány

2021.07.10. 15:04

Kocsmai előállítás és náci jelképek? – Balhéval zárult az egri képviselőtestület legutóbbi ülése

Megdöbbentő videó került a Pesti Srácok szerkesztőségének birtokába. A felvétel tanúbizonysága szerint botrányos jelenetek zajlottak le az egri képviselőtestület legutóbbi ülésén.

Heol

2021.07.07 - Minczér Gábor, Eger Megyei Jogú Város Általános alpolgármestere és Mirkóczki Ádám, Eger Megyei Jogú Város polgármestere - Rendkívüli közgyűlés Egerben - Eger - Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Tanulságosan zárult az egri képviselőtestület legutóbbi ülése, ahol a városvezetésnek szembesülnie kellett a helyiek hangjával egy szépasszonyvölgyi lakos személyében. Az ülés végén ugyanis a helyiek tehettek fel kérdéseket, s amikor egy egri férfi kapott szót, nem kímélte Mirkóczki Ádámékat – számol be a Pesti Srácok.

Mint a portál írja: a polgármestert önvizsgálatra szólította fel, majd hozzátette, ártalmas emberekkel tölti meg a városházát. Példaként hozta fel erre Farkas Attila alpolgármestert, akit állítása szerint egy helyi kocsmából állítottak elő a rendőrök. Az ügy előzménye – a portál információi szerint –, hogy Farkas Attila tavaly szeptember 26-án felhívta a rendőröket az egyik egri sörözőből azzal, hogy hivatalos személy elleni erőszak történt. Az alpolgármester az esettel kapcsolatban később azt nyilatkozta, hogy senkivel sem került összetűzésbe, csupán egy számára ismeretlen férfi inzultálta őt, majd sietve azt is közölte, hogy a rendőrök őt nem állítottak elő.

Erre emlékezett másképp a helyi férfi, aki Eger másik alpolgármesterének, Minczér Gábornak is okozott kellemetlen pillanatokat. A férfi állításai szerint ugyanis Minczér Gábor kertjében náci jelképek találhatóak. Ezt követően elszabadultak az indulatok, az alpolgármester magából kifordulva ordított az előtte lévő kikapcsolt mikrofonba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában