Művészet

2021.07.03. 13:54

Szemet gyönyörködtető utcakiállítás nyílt a Dobó téren (FOTÓK)

Teleki Klári galériavezető és a tehetséges művészek célja a vidám hangulat megteremtése és hogy egyedi munkásságukat jobban megismerhessék az arra járók.

Heol

Forrás: Beküldött

A gyönyörű nyárias időt mi sem tehetné még szebbé, hangulatosabbá, mint egy szabadtéri művészeti kiállítás, melynek szervezője, irányítója Teleki Klári galériavezető, kinek áldozatos és odaadó munkája nélkül ez a varázslatos élmény most nem lehetne mindenkié.

A kiállított alkotások megálmodói: egri művészeink Fotó: Beküldött

Július 3-án, szombaton a Dobó tér ad helyet ennek a különlegességnek, ahol egyedi képi világukkal varázsolják el a járókelőket Eger képzőművészei. Az egynapos kiállítás délután 5 óráig megtekinthető, a lehető legváltozatosabb alkotások várják az érdeklődőket.

Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött
Fotó: Beküldött

A helyi festők, grafikusok és szobrászok munkái is megtekinthetők, a tehetséges művészek között pedig találkozunk Ducsai Zoltán, Gulyás Géza, H. Tóth László, Kállai Margó, Kántorné Bódi Ilona, K. Csákfalvi Kata, Kishontiné Kozma Gizella, Lénárd Viktor, M. Barna Anita, Szűcs Rita, valamint Teleki Sándor nevével.

[playlist type="video" tracklist="false" ids="3768416"]

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában