Végvári Vigasságok

2021.08.18. 10:40

Ezreket vonzottak az egri vitézek – Fotók

Már hetekkel ezelőtt többen érdeklődtek a pontos menetrendről, mert az egri vakációt a vigasságokhoz igazították – fogalmazott Valkóné Révai Renáta.

Sz. M. L.

Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Nyolcezer látogatónk volt az elmúlt hétvégén az egri várban – tájékoztatta lapunkat Valkóné Révai Renáta kommunikációs és közönségforgalmi osztályvezető. A XXV. Végvári Vigasságokra már szombat délelőtt sokan érkeztek, s akkor látható volt, hogy nagyon népszerű lesz a rendezvény.

 

– Vasárnap is rengetegen jöttek az eső ellenére, s estig kitartottak. Az esemény sikeres lett, bár sok tényező adott okot bizonytalanságra. Későn tudtunk a szervezésbe fogni, hiszen folyton változtak a járványügyi szabályok. Ostromot emiatt nem is terveztünk, ám volt több kis összecsapás és színpadi program, melyek ezt helyettesítették. Fontos szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja a szórakozását. Ez sikerült is. Már hetekkel ezelőtt többen érdeklődtek a pontos menetrendről, mert az egri vakációt a vigasságokhoz igazították – fogalmazott Valkóné Révai Renáta.

Hozzátette, az sem befolyásolta a vendégeik számát, hogy a hétvégén több rendezvény is zajlott a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában