fürdő

2021.09.09. 13:24

Folytatódik az Éjszakai fürdőzés az Egri Termálfürdőben

A június 18-án indult éjszakai programok nagy sikert arattak mind az egri lakosok, mind a városba érkező turisták körében.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az Agria Film Kft.-vel közös együttműködésben péntekenként strandmozival, szombaton zenés rendezvényekkel vártuk azokat, akik éjszaka ellátogattak a fürdőbe. Többek között olyan ismert nevek szórakoztatták a látogatókat, mint B. Tóth László, Groovehouse, vagy a fiatalok körében nagyon népszerű Missh.

– Több mint 6000 vendég vett részt az éjszakai programokon – tájékoztatta a Heolt Bíró Kata, az Eger Termál Kft. kommunikációs asszisztense. – A sikerre való tekintettel folytatjuk a megkezdett munkát, így továbbra is várjuk minden pénteken és szombaton az érdeklődőket. A fürdő ezeken a napokon éjfélig tart nyitva. Igénybe vehető a kétmedencés fürdőház, a felnőtt élménymedence, illetve a nyitott termálvizes medence is. Az őszi-téli szezonban zenés fürdőzésre invitáljuk a kikapcsolódni vágyókat. Külön jó hír, hogy az eddig kizárólag hétfőtől péntekig 16 órától érvényes esti jegyünket szombatra is kitoltuk, így már nem szükséges kiegészítő jegyet vásárolni az éjszakai fürdőzésre. Az esti jegy megvásárlásával pénteken és szombaton egészen éjfélig élvezhetik vendégeink a fürdő szolgáltatásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában