lovassport

2021.09.24. 10:53

Maglód lovasa nyerte a Hevesi Vágtát

Maglód lovasa, Kincses Adrienn nyerte Gamine Jag nevű lovával a Nemzeti Vágta szombaton rendezett előfutamát, a Hevesi Vágtát – közölte Balogh Margó, a program főszervezője.

M. H.

Forrás: beküldött

Fotó: Jakab Tibor

Elmondta, a második Heves lovasa, Nagy Arnold lett Fantázia nevű lovával, a harmadik a baranyai Szentegát lovasa, Szőke Dániel. A negyedik helyet a felvidéki Dunaszerdahelyről Osztényi Zoltán szerezte meg.

A Hevesi Vágtán 15 település lovasai indultak, közülük az első négy helyezett vehet részt az idei Nemzeti Vágtán október első hétvégéjén, a fővárosi Hősök terén. Az eseményen Kishuszár Vágtát is rendeztek, amelyet a 14 induló közül a békési Gádorosról Rozs Anna Júlia nyert meg Ricsi nevű lovával.

A második a dunaszerdahelyi Kissová Jesika lett, míg a harmadik helyen a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos lovasa, Fazekas Anna végzett. Itt az első három helyezett jutott tovább a döntőbe. A nap folyamán több ezer látogatót vonzó futamok mellett az eseményt a járás polgármestereinek főzőversenye, megyei értéktárnap, testvérmegyei találkozó, családi nap és EDDA-koncert is színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában