Közlekedés

2021.09.01. 14:48

Voltak problémák, de nem uralkodott őskáosz az egri iskolakezdés napján

A sofőrök türelmesek és körültekintőek voltak, így nem sokkal volt rosszabb a közlekedés, mint egy átlagos reggelen, kivéve persze, a tanintézmények környékét.

Sz. M. L.

20210901 Eger FOTÓ: Huszár Márk - HM - Heves Megyei Hírlap Rendőri felügyelet az EKE Gyakorlóiskolánál.

Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az iskolakezdés napján lapunk a Kertész utca környékére is ellátogatott. Itt nem alakult ki a szokásosnál nagyobb torlódás. Úgy tűnik, az autósok jó része inkább nagy ívben elkerülte a felújítás alatt álló szakaszt, ahol a napokban újra módosult a forgalmi rend, számítva az ott várható közlekedési káoszra. Ami emiatt nem is igazán volt jellemző, bár akadt jó néhány tanácstalan sofőr, aki nem tudta eldönteni, merre kanyarodjon a Szarvas téri körforgalomnál. A felbontott és egyirányú Mekcsey utcában azonban elég gyakori volt a szemből érkező kocsik látványa.

A Barkóczy utcában viszont megnövekedett a forgalom, a buszmegálló környékén több autó- és buszvezető is udvariatlanul köszöntötte egymást, már nem sokkal hét óra után. A Felsőváros irányából a belváros felé csak araszolni lehetett, a viadukton is állt a sor. Mindent egybevetve és a város egészét nézve azonban a helyzet nem volt katasztrofális. A sofőrök türelmesek és körültekintőek voltak, így nem sokkal volt rosszabb a közlekedés, mint egy átlagos reggelen, kivéve persze, a tanintézmények környékét.

Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában