projekt

2021.10.24. 16:10

A szegregátumban élőkön segítenek Tiszanánán

A településen sokat tettek a szegregátumban élők életminőségének javításáért, ezt két, összesen közel 400 millió forintos támogatású projekt is segítette, mely lezárult. Ennek elemeit mutatták be szombaton.

M. H.

Több új lakás is épült Tiszanánán a szegregátumban

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Gál Gábor

Az egyik középpontjában komplex, családokra fókuszáló több éves fejlesztés állt 103 tiszanánai bevonásával, a másikból lakhatást segítő beruházások valósultak meg, Csillagház ,s három új ikerház épült, valamint felújítottak egy bérlakást és a Csillagpontot. Dr. Tóth József Tiszanána polgármestere a rendezvényen elmondta, nagyon jelentős támogatáshoz jutott a falu, melyből hatékonyan tudtak segíteni ezeken az embereken.

Több új lakás is épült Tiszanánán a szegregátumban Fotó: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

– A következő uniós ciklusban is azon leszünk, hogy segíthessünk a rászorulóknak – tette hozzá.

Dr. Pajtók Gábor, a Heves Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja köszöntőjében hangsúlyozta, hogy a kormány elkötelezett, hogy a szegregátumban élőknek lehetőséget adjanak arra, hogy kitörjenek ebből az élethelyzetből. A beszámolók után megtekintették a Csillagpontot s az új lakásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában