showműsor

2021.10.17. 15:00

Ismét kreativitást csillogtattak a közismert egri polgárok

Tizenharmadszor rendezték meg az Ismert egriek más szerepben című zenés showműsort szombaton.

Sz. M. L.

Az Ezüstidő Szabadidős Egyesület hagyományos rendezvényén ismert helyi és környékbeli közéleti szereplők léptek fel, különböző művészeti ágakban csillogtatták meg tehetségüket az EKMK Forrás Gyermek- és Ifjúsági Házban. Az eseményen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott mondott köszöntőt.

– Az amatőr szó olyan embert jelöl, aki szereti azt, amit csinál. Elismerésemet fejezem ki azoknak a művészeknek, akik ma fellépnek. Olyan értékeket közvetít az esemény, amelyeket máshonnan nem kaphatunk meg, s közösségformáló ereje is van – méltatta a kezdeményezést dr. Pajtók Gábor.

Dr. Szendresi István honvéd orvosezredes Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Mindig nagy csodálattal tölt el, amikor valaki a hivatásában különlegeset alkot, s emellett a világot jelentő deszkákon is elkápráztat minket. Ezt sokan hobbiként jellemzik, de gyakran profikat megszégyenítő teljesítményeket láthatunk itt – fogalmazott Tatár Gabriella színművész, a Pinceszínház és az Érsekkerti Nyári Játékok alapítója.

A zenés műsorban verset mondott Juhász Ákos író és rendező. Dr. Szedresi István nyugállományú honvéd orvosezredes, a Kecskeméti Honvédkórház parancsnokhelyettese a Marica grófnő operettből adott elő népszerű dalt, Vitéz Major Ferenc, a Kárpát-medencei Vitézi Rend tagja versével emlékezett a határon kívülre zárt magyarokra.

Ezek is érdekelhetik