showműsor

2021.10.17. 15:00

Ismét kreativitást csillogtattak a közismert egri polgárok

Tizenharmadszor rendezték meg az Ismert egriek más szerepben című zenés showműsort szombaton.

Sz. M. L.

Dr. Szendresi István honvéd orvosezredes Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Az Ezüstidő Szabadidős Egyesület hagyományos rendezvényén ismert helyi és környékbeli közéleti szereplők léptek fel, különböző művészeti ágakban csillogtatták meg tehetségüket az EKMK Forrás Gyermek- és Ifjúsági Házban. Az eseményen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott mondott köszöntőt.

– Az amatőr szó olyan embert jelöl, aki szereti azt, amit csinál. Elismerésemet fejezem ki azoknak a művészeknek, akik ma fellépnek. Olyan értékeket közvetít az esemény, amelyeket máshonnan nem kaphatunk meg, s közösségformáló ereje is van – méltatta a kezdeményezést dr. Pajtók Gábor.

Dr. Szendresi István honvéd orvosezredes Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Mindig nagy csodálattal tölt el, amikor valaki a hivatásában különlegeset alkot, s emellett a világot jelentő deszkákon is elkápráztat minket. Ezt sokan hobbiként jellemzik, de gyakran profikat megszégyenítő teljesítményeket láthatunk itt – fogalmazott Tatár Gabriella színművész, a Pinceszínház és az Érsekkerti Nyári Játékok alapítója.

A zenés műsorban verset mondott Juhász Ákos író és rendező. Dr. Szedresi István nyugállományú honvéd orvosezredes, a Kecskeméti Honvédkórház parancsnokhelyettese a Marica grófnő operettből adott elő népszerű dalt, Vitéz Major Ferenc, a Kárpát-medencei Vitézi Rend tagja versével emlékezett a határon kívülre zárt magyarokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában