gimnázium

2021.10.15. 13:21

Megújult az egri Szilágyi jelképe – Fotó

Új logó díszíti az intézmény homlokzatát.

Sz. M. L.

Új logó az intézmény homlokzatán

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

– Szilágyi Erzsébet a törökverő Hunyadi János kormányzó felesége, Mátyás király édesanyja. Ő igazgatta a család birtokait, amikor annak férfitagjai harcoltak. Múltban gyökerező példáját követve közben arra is ügyelnünk kell, hogy folyton megújuljunk szemléletünkben, módszereinkben, eszközeinkben, és ennek tükröződnie kell arculatunkban is – tájékoztatta lapunkat a Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium vezetősége.

Új logó az intézmény homlokzatán Fotó: Berán Dániel / Heves Megyei Hírlap

– A fenti gondolatok jegyében alkottuk meg új logónkat, melyben – megtartva a hollót, Hunyadi Mátyás címerállatát, amely Arany János verse révén édesanyja attribútumává is vált – megjelenik maga Erzsébet. Köszönet érte Tóth László művésztanár kollégánknak és Szutor Zsolt grafikusnak. Újragondolt honlapunk pedig a szokásos címen (szilagyi-eger.hu) érhető el. Ennek elkészítése Király Roland és Meszlényi Tamás programozókat dicséri. Bízunk benne, hogy a jelenlegi szilágyisoknak és az irántunk érdeklődőknek egyaránt elnyeri a tetszését, és ezáltal még vonzóbbá válunk számukra – tette hozzá az intézmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában