beruházás

2021.10.23. 10:52

Újra akadálymentes a közlekedés a 24-es út felújított szakaszán

Sikerült tartani a tervet, így október 23-a előtt felszabadult a buszpályaudvar közlekedése, és a tömegközlekedők is visszakapták a buszmegállókat a Pampuk-sarok és a Lidl közötti szakaszon.

Heol

2021 10 01 Aszfaltozás a 24-es főútvonal gyöngyösi szakaszán - Gyöngyös - Czímer Tamás - Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Szabad az út Gyöngyösön! Péntek délutántól újra akadálymentesen, mindkét irányban lehet közlekedni a 24-es út felújított szakaszán: a 3-as úti csomóponttól a temetőig – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Horváth László országgyűlési képviselő.

Mint írta: az 1,8 kilométeres szakaszon közel 3000 tonna aszfalt került bedolgozásra, új buszöblök, új lámpás kereszteződések, új szegélyek, önszintező fedlapok, gyalogátkelők, taktilis vezetőkövek teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé a közlekedést Gyöngyösön. Sikerült tartani a tervet, így október 23-a előtt felszabadult a buszpályaudvar közlekedése, és a tömegközlekedők is visszakapták a buszmegállókat a Pampuk-sarok és a Lidl közötti szakaszon – emelte ki Horváth László.

Ajánlóképünk illusztráció. Fotó: Heves Megyei Hírlap/ Czímer Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában