vetélkedő

2021.11.26. 07:10

A szihalmi iskola a Nagy Vagy! elődöntőjében versenyzett

Az Egri Tankerületi Központ fenntartásában lévő Szihalmi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola az Érd Arénában a Nagy Vagy verseny elődöntőjében vett részt – tudatta portálunkkal Ballagó Zoltán tankerületi igazgató.

S. S.

A szihalmi csapat

Forrás: Facebook

Az intézmény csapatának fergeteges hangulatú " target="_blank" rel="noopener noreferrer">eseményben volt része – számolt be a közelmúltban lebonyolított megmérettetésről Pásztor Gabriella. Az iskola vezetője azt is közölte, hogy szinte az iskola minden pedagógusa és munkatársa elment szurkolni Érdre.

– Nagyon kitettünk magunkért. Ugyanakkor fontosabbnak tartottuk a tisztességes versenyzést, mint a győzelmet. Ennek határain belül kihoztuk magunkból a legtöbbet – fogalmazott az intézményvezető.

Megtudtuk: az elődöntőben a negyedik helyen végeztek a szihalmi csapattagok, ami minden résztvevő és szurkoló számára nagy örömet okozott. Óriási dolognak tartják, hogy eljutottak az elődöntőbe, és lehetőségük volt átélni a nagyszerű hangulatot.

– Sok gyermekünk először volt ilyen helyen. Az interjút készítő riporter szerint egyedülálló volt, hogy igazgatóként, a csapat tagjaként vettem részt a versenyen. Két kollégámmal, egy anyukával és hat gyerekkel a csapatban mindent megtettünk a jó eredményért. Elégedetten jöttünk haza – összegezte az intézményvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában