Advent

2021.12.20. 13:00

A tiétek a legszebb? Keressük Heves megye legkülönlegesebb ünnepi dekorációit

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap/Berán Dániel

Az ünnepi készülődés jegyében idén meg szeretnénk osztani a Heves megyeiekkel az adventi várakozás színeit, csodáit, ezért arra kérjük olvasóinkat, hogy küldjenek fényképeket a feldíszített főterekről, otthoni adventi koszorúikról, fényárba öltözött utcákról, így megmutatva országnak-világnak a „legdíszesebb” településeinket, s hogy hol hogyan varázsolják ünnepivé a falu, a város főterét, fő utcáit például.

Az ünnepi hangulat a közösségek, a helyiek érdeme:  így várjuk azokat a fotókat, ahol a helyiek, vagy a dekoráció elkészítésében segítő emberek, ünneplő gyerekek, műsort adó kórusok, adventi ablakot díszítő családok, vagy éppen a karácsonyi vásár árusai is szerepeltek a képeken. Szintén örömmel fogadtuk a képekhez kapcsolódó történeteket, néhány sort a dekoráció vagy a műsor létrejöttéről, illetve a településen szervezett adventi programokról.

A városok, falvak karácsonyi dekorációit bemutató fotókat beküldhetik a [email protected] e-mail-címre legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írják be: „karácsony 2021”. A megfelelő minőségű fotók a Heol.hu-n és a Heves Megyei Hírlapban is megjelennek!

Kedvcsinálóként hoztunk néhány fotót, melyek fotóriporter kollégánk készített Eger ünnepi hangulatáról

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában