ESE

2021.12.10. 19:50

Évzáró vacsorát tartott az Eger Sikeréért Egyesület

Az évzáró vacsora előtt Nacsa Olivér egyórás pódiumbeszélgetésre volt Rohlicsek Judit vendége

Sz. M. L.

- Nehezen indult az év a járvány miatt de mintegy ötven fővel sikerült növelni a taglétszámot. A korlátozások alatt maszkokat postáztunk. Miután lehet eseményt tartani, virusbúcsúztató bulit rendeztünk, több mint 300 gyermeket kirándultattunk és a Covid-árvák javára gyűjtöttünk. Túl vagyunk több biz loungeon, a sétáló utca pedig két új csillaggal gyarapodott idén. Indítottunk pályázatokat fiataloknak - emlékezett vissza Forgó János, az Egér Sikeréért Egyesület elnöke.

Kiemelte: tagtársaik sokat segítenek, de vannak olyanok, akik az átlagnál többet, így két elismerést is átadtak. Az egyiket Gay Krisztina, a másikat pedig dr. Csetneki Attila kapta.

Az évzáró vacsora előtt Nacsa Olivér egyórás pódiumbeszélgetésre volt Rohlicsek Judit vendége. Az eseményen részt vett Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott is. Kérdésünkre elmondta: az egyesület és minden lokálpatrióta szerveződés munkája fontos a településnek.

- Egy ilyen kezdeményezés mindig jó, hiszen az egyesület tagjai közös munkával, ötleteléssel dolgoznak varosunkért - fogalmazott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában