Megyeháza Örökzöld Nyugdíjas Klub

2021.12.08. 12:35

Évzárót tartottak az örökzöld nyugdíjasok Egerben

A legfontosabb számukra, hogy rendszeresen együtt lehetnek.

Sz. Sz. I.

Dr. Pajtók Gábor ajándékkal kedveskedett a résztvevőknek

Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Évzáró összejövetelét tartotta a Megyeháza Örökzöld Nyugdíjas Klub kedden, amelyen részt vett dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott és Juhász Attila Simon, a megyei közgyűlés elnöke is. Kovács János elnök az idei évet értékelve elmondta, a pandémia okán csak június elsejétől találkozhattak a klubtagok havi rendszerességgel.

– A legfontosabb az volt, hogy végre együtt lehettünk, és közös programokat állíthattunk össze. Jó hír, hogy újra gyarapodik a klub tagsága – összegezte Kovács János.

 

Dr. Pajtók Gábor ajándékcsomagokkal kedveskedett a megjelenteknek, köszöntőjében méltatta a nyugdíjas közszolgákat, kiemelve, nemcsak az ügyfelek, de a haza szolgálatát is jelentette a munkájuk. Juhász Attila Simon is meglepte a klubtagokat. Az anyagi okokból régóta halogatott álmukhoz, a tiszadobi Andrássy-kastély felkereséséhez bejelentette a megyei önkormányzat támogatását, autóbuszt biztosítanak az utazáshoz. Az eseményen részt vett dr. Lisztóczky László irodalomtörténész is, aki gyakran tölti együtt idejét a klubtagokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában