Tömegközlekedés

2021.12.08. 13:32

Nem érinti a buszközlekedést a Kertész utca felújítása

Az egri önkormányzat korábbi sajtóközleményében jelezte hogy újabb szakaszába lépett a Kertész út faltól falig történő felújítása, melynek következtében az érintett útszakaszokon újabb ideiglenes forgalmirend-változások lépnek életbe december 15-től.

HEOL

Még zárva van a forgalom elől az egri Kertész utca

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mivel a Volán Zrt. tájékoztatása szerint számos lakossági megkeresés érkezett hozzájuk azzal kapcsolatban, hogy miként érinti az újabb ütem és az életbe lépő új korlátozások a buszközlekedést, ezúton szeretnénk tájékoztatni a sajtó képviselőit és a nyilvánosságot, hogy a december 15-től életbelépő újabb korlátozások a kialakult buszközlekedést nem érintik, a buszok továbbra is kerülő útvonalakon közlekednek – közölte az egri önkormányzat.

Az önkormányzat kéri, nem csak az autóval, de a busszal közlekedőket is, hogy figyelmesen tájékozódjanak a hatályos korlátozásokról mielőtt elindulnak. A munkálatokkal kapcsolatos korlátozások miatt pedig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában