Karácsony

2021.12.20. 11:00

Óvatosan ünnepelnek a mátrai faluban

B. K.

Az ünnepekhez közeledve az elmúlt hetekben szépen feldíszítették a szökőkút környékét, s a napokban százhatvan hetven év feletti lakosnak személyesen juttatták el a jelképes karácsonyi ajándékot a képviselő-testület tagjai – közölte portálunkkal Pádárné Gyuricza Henrietta polgármester. 
Elmondta azt is, hogy a grémium úgy döntött, idén nem szervezik meg a közös karácsonyi programokat, és arra kérnek mindenkit, fokozottan ügyeljenek magukra és egymásra. 
– Sajnos, a faluban is sok áldozata van a járványnak, így ez az időszak a ballaiak számára inkább a gyászé, mint a felhőtlen szórakozásé – tette hozzá. 
 

Az iskolában s az óvodában az idei utolsó tanítási napon a szabadban, az udvaron feldíszített fenyő mellett köszönhetnek el majd egymástól a gyermekek és a pedagógusok.  A téli szünet idejére is arra intik a családokat, hogy kerüljék a zsúfolt helyszíneket, így is segítve a járvány terjedésének megelőzését. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában