Karácsonyfa

2021.12.24. 06:57

Szebb karácsony az egri rászorulóknak

A karácsonyi ünnepek közeledtével az Eger Lions Club ismét együttműködött az Egererdő Zrt.-vel – tájékoztatta portálunkat közleményben Vigh Ilona, Egererdő Zrt. kommunikációs és közjóléti vezetője.

Sz. M. L.

Az öt-tíz éves fenyőfákat a Káli csemetekertből termelték

Forrás: Egererdő Zrt.

 Mint írta, a közös munka fő célja, hogy a rászoruló családok számára karácsonyfa-adományokat juttassanak el és ünnepi hangulatot varázsoljanak az otthonokba. A jótékonysági kezdeményezést tavaly indították el. Idén az Egererdő Zrt. negyven karácsonyfát adományozott a Clubnak, melynek tagjai az egri Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság által megadott rászoruló családok számára juttatták el a fákat. 

– Az öt-tíz éves fenyőfákat a Káli csemetekertből termelték ki a kollégák, majd a Club tagjai tehergépjárművel szállították el a családokhoz, egy ajándékcsomag kíséretében. Bízunk benne, hogy a nehézségekkel küzdő családok a karácsonyfát körbeállva legalább egy percre el tudják felejteni a mindennapi megmérettetéseket és újra feléled bennük a jövőbe vetett remény – részletezte az erdészeti társaság közleménye. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában