Program

2021.12.23. 20:30

Vásár és zenés műsor Balatonban

Karácsonyi vásárt tartottak a községben.

T. B.

Az általános iskola énekkara is fellépett

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Az újonnan épült piac- és rendezvénytéren önkéntesek, a diákönkormányzat, a faluközösség vagy a karitász tagjai kínáltak forró italokat, teát, csokit, bort a közönségnek, de lehetett kapni palacsintát, kocsonyát, gofrit, tócsnit, esetleg tepsis csülköt, tárkonyos ragulevest, a kóstolójeggyel hozzájárulva jótékony célok megvalósulásához is. A vásáron helyi és környékbeli termelők, kézművesek portékái közül lehetett akár karácsonyi ajándéknak való ruhákat, dísztárgyakat és élelmiszereket válogatni. 

Délután Kecskés Péter zenés műsorát követően a Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola énekkara lépett föl, majd meglepetésként az intézmény pedagógusaiból álló kórus is színpadra állt egy dal erejéig. Ezt követően három balatoni énekes, Kormos Melinda, Papp Franciska, illetve Bacskai Gábor adott elő karácsonyi dalokat, még inkább ünnepi hangulatot teremtve az este tartott adventi gyertyagyújtáshoz. A délutáni és esti programon is sok helybéli vett részt. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában